Ako ste Vi istog mišljenja da je potrebno ljudima sa problemom neplodnosti u Crnoj Gori pomoći, tu smo pozovite nas.

Ako ste Vi istog mišljenja da je potrebno ljudima sa problemom neplodnosti u Crnoj Gori pomoći, tu smo pozovite nas.

🧸Ako ste Vi istog mišljenja da je potrebno ljudima sa problemom neplodnosti u Crnoj Gori pomoći, tu smo pozovite nas.
🧸Ako ste Vi tu da nam pružite podršku i borite se sa nama da bude što veći broj BESPLATNIH (o računu Fonda Zdrastva CG) vantjelesnih oplodnji bez ograničenja u broju pokušaja i starosnoj dobi tu smo za Vas potpis PETICIJE je u biografiji profila.
🧸Ako nas podržavate da zajedno pokrenemo inicijativu za otvaranje PRVOG Državnog BESPLATNOG HUMANOG CENTRA PODRŠKE ZA IVF osobe u Crnoj Gori tu smo, pozovite nas.
🧸Ako mislite da je parovima/pojedincima koji se bore sa problemom neplodnosti i neuspjelim vantjelesnim oplodnjama potrebna BESPLATNA državna Psihološka pomoć tu smo zajedno, pozovite nas.
🧸Ako smatrate da treba pokrenuti BESPLATNI humani SOS telefon za IVF, pozovite nas.
🧸Ako ste tu da pomognete u otvaranju Humanog nacionalnog Registra IVF osoba sa podacima o neplodnosti u CG tu smo, pozovite nas.
🧸Ako mislite da o neplodnosti treba govoriti podržite nas u razbijanju stigme o IVF i podržite našu kampanju Neplodnost -tabu tema? Više NE! pozovite nas.
🧸Ako vam trebaju besplatne konsultacije, informacije vezano za vantjelesnu oplodnju, zakonska regulativa kod nas u Crnoj Gori i inostranstvu, pozovite nas.
🧸Jedan zdravi dobar embrion je dovoljan za trudnoću! 5% možemo mi da uradimo onih 95% je do prirode.
🧸 Ako želite da pomognete da i mi imamo djecu isto kao i vi, pozovite nas.
🧸Posvećenost doktora je ključna, BRIGA je ključna! Ako smatrate da je potreban Apel zdrastvu da pomogne u zajedničkoj borbi protiv neplodnosti, javite nam se.
🧸Sve što radimo za parove/pojedince koji su u procesu IVF i imaju problem sa neplodnosti JE BESPLATNO, javite se tu smo.Svakim danom od 07h do 16h telefon Fondacije I ja imam pravo da budem Mama 068 045 456 za VAS
🧸Ako mislite da o neplodnosti treba govoriti podržite nas u razbijanju stigme o VTO i podržite našu kampanju Neplodnost -tabu tema? Više NE! pozovite nas.
Svakim danom od 07h do 16h telefon Fondacije I ja imam pravo da budem Mama 068 045 456 za VAS
Zajedno smo jači jer vise znamo.