Ako ste Vi istog mišljenja da je potrebno ljudima sa problemom neplodnosti u Crnoj Gori pomoći, tu smo pozovite nas.

Ako ste Vi istog mišljenja da je potrebno ljudima sa problemom neplodnosti u Crnoj Gori pomoći, tu smo pozovite nas.

?Ako ste Vi istog mišljenja da je potrebno ljudima sa problemom neplodnosti u Crnoj Gori pomoći, tu smo pozovite nas.
?Ako ste Vi tu da nam pružite podršku i borite se sa nama da bude što veći broj BESPLATNIH (o računu Fonda Zdrastva CG) vantjelesnih oplodnji bez ograničenja u broju pokušaja i starosnoj dobi tu smo za Vas potpis PETICIJE je u biografiji profila.
?Ako nas podržavate da zajedno pokrenemo inicijativu za otvaranje PRVOG Državnog BESPLATNOG HUMANOG CENTRA PODRŠKE ZA IVF osobe u Crnoj Gori tu smo, pozovite nas.
?Ako mislite da je parovima/pojedincima koji se bore sa problemom neplodnosti i neuspjelim vantjelesnim oplodnjama potrebna BESPLATNA državna Psihološka pomoć tu smo zajedno, pozovite nas.
?Ako smatrate da treba pokrenuti BESPLATNI humani SOS telefon za IVF, pozovite nas.
?Ako ste tu da pomognete u otvaranju Humanog nacionalnog Registra IVF osoba sa podacima o neplodnosti u CG tu smo, pozovite nas.
?Ako mislite da o neplodnosti treba govoriti podržite nas u razbijanju stigme o IVF i podržite našu kampanju Neplodnost -tabu tema? Više NE! pozovite nas.
?Ako vam trebaju besplatne konsultacije, informacije vezano za vantjelesnu oplodnju, zakonska regulativa kod nas u Crnoj Gori i inostranstvu, pozovite nas.
?Jedan zdravi dobar embrion je dovoljan za trudnoću! 5% možemo mi da uradimo onih 95% je do prirode.
? Ako želite da pomognete da i mi imamo djecu isto kao i vi, pozovite nas.
?Posvećenost doktora je ključna, BRIGA je ključna! Ako smatrate da je potreban Apel zdrastvu da pomogne u zajedničkoj borbi protiv neplodnosti, javite nam se.
?Sve što radimo za parove/pojedince koji su u procesu IVF i imaju problem sa neplodnosti JE BESPLATNO, javite se tu smo.Svakim danom od 07h do 16h telefon Fondacije I ja imam pravo da budem Mama 068 045 456 za VAS
?Ako mislite da o neplodnosti treba govoriti podržite nas u razbijanju stigme o VTO i podržite našu kampanju Neplodnost -tabu tema? Više NE! pozovite nas.
Svakim danom od 07h do 16h telefon Fondacije I ja imam pravo da budem Mama 068 045 456 za VAS
Zajedno smo jači jer vise znamo.