Fondacija Budi mama vam želi srećnu Novu 2023. godinu

Fondacija Budi mama vam želi srećnu Novu 2023. godinu

💫Nova godina je naša prilika da sa nadom gledamo u budućnost. Novi početak. Vrijeme za nove nade, težnje i novogodišnje odluke. Za one koji pokušavaju da zatrudne, ovo je vrijeme kada žele da im nova godina donese dragocjenu bebu.
💫Ostanite prisutni u trenutku!
Sve dešava s razlogom? Mislimo da jeste ovo važna poruka, Nije zato što ne možemo da imamo ono što želimo. Ponekad moramo da radimo stvari na malo drugačiji način i da slušamo. Brzo žurimo da otvorimo vrata. Ponekad moramo još da čekamo da nam se vrata otvore. Volimo da koristimo analogiju, ako lupate jako u vodi, vjerovatno ćete privući ajkule. Ponekad, ako samo ostanete veoma mirni, onda možete pustiti da se voda slegne oko nas i mi ćemo znati šta da radimo.
💫Držite sve u perspektivi!
Podstičemo sve da vjeruju široj slici. Mnogi ljudi pokušavaju da kontrolišu sve. Ali… Postoji trenutak u svačijem životu kada shvatimo da nismo na sjedištu za vozača. Protivotrov straha je povjerenje. Morate vjerovati široj slici. Ponekad se radi o božanskom vremenu. Radi se o tome šta učimo kada ne dobijemo ono što želimo. Pustite! Neka bude!
Ne odustajte od svojih snova!
Svako ima snove, nikada ne puštajte san, već budite fleksibilni. Neka se sve kreće. Postoji univerzalni zakon koji kaže da će nam se oduprijeti ono na čemu insistiramo. Promijenite svoju perspektivu i budite inspirisani nadom i nastavite da se krećete ka cilju.
💫Smislite plan akcija!
Poslednje na listi akcija je da imate plan i ciljeve ka kojima treba da idete. Ohrabrujemo sve pacijente da napišu listu svojih namjera, napisanu u sadašnjem vremenu. Obično imamo 2 liste, jednu za karijeru i jednu ličnu. Važno je da priznate svoja dostignuća i da se radujete budućnosti.
To je putovanje, da postanemo bolja slika o sebi. Skoro sve smo naučili iz svojih borbi, a ne sve iz svojih uspjeha.
💫Uskoro će doći Nova godina! Novi početak. Vrijeme za nove nade, težnje i novogodišnje odluke.
🧑‍🎄Želimo vam nevjerovatnu 2023. godinu, punu ispunjenih želja, ostvarenja nada i snova. 2023, prva u deceniji sreće i ljubavi.
👼Srećna Nova 2023. godina!👼