Fondacija je PRVO udruženje u ovoj regiji ovog tipa

Fondacija je PRVO udruženje u ovoj regiji ovog tipa

Ovo radimo zato što smo i sami sve prošli, ali na tom putu nismo imali nikog ko ima iskustva i zna šta treba da radimo da nam pomogne.
Sve što radimo u Fondaciji za parove/pojedince koji su u procesu VTO i bore se sa neplodnošću je BESPLATNO!
Mi nijesmo doktori – kroz sve ove probleme sa kojima se suočavate prošle smo i mi kao VTO pacijenti, i znamo kako se osjećate i sa kojom malom količinom informacija raspolažete. Znamo da imate puno nedoumica i da ste zbunjeni.
Brojni su razlozi zašto smo i osnovale Fondaciju kao neprofitno udruženje koja će u ime svih pacijenata da se bori prvenstveno da naše društvo omogući bolje uslove za ljude sa problemima neplodnosti u Crnoj Gori, zatim da istraži sve VTO klinike u regionu i inostranstvu, VTO specijaliste u Crnoj Gori i inostranstvu, zakonsku regulativu, administrativnu proceduru, kako bi vam pružili važne informacije, olakšali izbor i početak VTO postupka.
U saradnji sa IVF klinikama iz Češke, Slovačke, Ukrajine, Rusije, iz Makedonije, Turske, i sa Kipra, možemo da vam ponudimo sve vrste informacija za liječenje neplodnosti i pomoć oko vantjelesne oplodnje.
Podržite nas potpisom Peticije za veći broj besplatnih VTO bez ograničenja u broju pokušaja i starosne granice u Crnoj Gori.
Zajedno smo jači jer više znamo.
@zana.mihaljevic @aleksicboba @prvulovickatarina @marina.djurovic80 @ Crna Gora