Surogat programi – Najnovije informacije iz Ukraine 

Surogat programi – Najnovije informacije iz Ukraine 

Dragi prijatelji sa vama želim da podijelim sve informacije vezane za Surogat programe u Ukrajini.

Želim da vam prenesem saopštenje od Agencije Link4Med Sanja Jovanović za parove koji su započeli proces surogatstva i za one koji to planiraju u budućem periodu.

Saopštenje !

“Dragi budući roditelji,

Čim smo saznali novosti u vezi mogućnosti nastavka realizacije surogat majčinstva od kolega iz Ukrajine, sročili smo ovu informaciju koju vam dotavljamo.

Postoji nekoliko opcija i mogućnosti realizacije surogat programa u budućnosti, evo objašnjenja:

Za buduće roditelje čije su surogat majke trudne i nalaze se trenutno u Lavovu ili za one koji žele da presele svoje surogat majke u Lavov, postoji opcija doplate od 250 evra nedeljno koja pokriva smeštaj, prevoz, praćenje trudnoće u partnerskoj klinici Parens, porođaj u javnom porodilištu, 24/7 pomoć koordinatora, pravnu pomoć oko izvoda iz matične knjige rođenih i drugih dokumenata potrebnih za ambasadu.

​Za buduće roditelje koji imaju kreirane i zamrznute embrione, oni mogu da odluče da nastave sa svojim programima surogat majčinstva u gradu Chernivtsi, u (zapadnoj) Ukrajini, u partnerskoj klinici agencije World Center of Baby. Cena programa će ostati ista kao i pre. U zavisnosti od toga gde se nalazi njihova surogat majka, ona može ostati na svojoj lokaciji bez dodatne naknade. Dodatna naknada će biti dodata samo kada se surogat majka preseli u Lavov.

Za buduće roditelje koji žele da započnu surogat programe postoji mogućnost nastavka programa u Gruziji koja ima zakonsku regulativu i preduslove koji su najsličniji regulativi u Ukrajini, kao što smo već ranije pisali. PIšite nam da vam dostavimo opise programa i cene ukoliko ih niste do sada dobili.

Budite uvereni da bezbednost ostaje naša glavna briga i nastavićemo samo kada i ako se to smatra bezbednim za sve uključene strane.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.”

Pogledajte Live uključenje na našem youtube kanalu koje smo ja i Sanja Jovanović pripremili za vas. 💐❤🤱👨‍🍼🌏

Surogat programi 💥Najnovije informacije iz Ukraine💥

🎗Šta je Surogatstvo?🎗

Surogatstvo je proces u kome surogat majka svjesno pristaje da nosi trudnoću i rodi dijete za buduće roditelje. Surogatstvo je vrlo rijetko prva odluka na putu do izgradnje porodice. Često ljudi dolaze do surogatstva nakon pokušaja i iscrpljivanja drugih opcija kao što su vantjelesna oplodnja i/ili IVF sa donacijom jajnih ćelija ili sperme.

🎗Kada je nekom potreban surogat program?🎗

Surogatstvo je ponekad jedini način da imaju dijete za žene koje su imale:

komplikacije izazvane operacijama na materici, kao što je histerektomija,zbog mioma ili krvarenja materice tokom prethodnog porođaja,žene sa deformacijama materice, kongenitalne patologije razvoja genitalnih organa,posledice prenesenih ginekoloških bolesti i operacija,bolesti imunog sistema,žene sa ozbiljnom bolešću koje mogu ugroziti normalnu trudnoću ili čak ugroziti svoj život (npr. dijabetes)ponovljeni neuspjeli pokušaji IVF.

SVE ŠTO TREBATE JE DA POPUNITE UPITNIK ZA PACIJENTE I SAČEKATE DA VAS KONTAKTIRAMO SA PREDLOGOM VAŠEG PLANA LIJEČENJA.

🎗Surogatstvo u Ukrajini

🎗Surogatstvo u Gruziji

Govorili smo o trenutnim dešavanjima u Ukrajini gdje se uz vrlo profesionalan pristup ostvaruju surogat programi uprokos nemirima i ratu koji se odvija.

💥Dragi naši, veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na PRVI u nizu webinara o donaciji jajnih ćelija u organizaciji Link4MED Sanja Jovanović. Webinar će se održati 25.marta u 19 časova ONLINE na ZOOM platformi, a ovog puta Link4MED pričaće sa glavnim ljekarima iz klinike Reprogenesis iz Brna u Češkoj.

Prijavite se i saznajte koji sve programi postoje, kako izgleda priprema za njih, kako da otputujete u Češku…

PRIJAVITE SE ovdje 👇 https://sunny-designer-2467.ck.page/27b523c

+381 64 888 60 13

[email protected]

CONTACT FONDACIJA BUDI MAMA

+382 68 045 456

[email protected]

www.imampravodabudemmama.com