Donacija embriona IVF klinika Dünya Sjeverni Kipar

Donacija embriona IVF klinika Dünya Sjeverni Kipar

Za tretman donacije embriona, jajašca se dobijaju od zdrave donorke a sperma se koristi iz banke sperme i oplođuje u bezbednom, savremenom laboratorijskom okruženju.
Uz pomoć mikro injekcije, embrioni se zatim prenose u matericu, sa ciljem da pomognu u stvaranju mogućnosti da zatrudnite kada je to inače nemoguće.
S obzirom na to da je priprema manja nego kod alternativnih tretmana, trebate biti prisutni samo za postupak prenosa/transfera. To čini pripremu značajno lakšom, mentalno, fizički i finansijski.
Nakon što je žena pacijent prošla potrebne testove skrininga, postojaće jasan pregled potrebnih ljekova. Ti ljekovi će se koristiti za medicinsku pripremu tijela prije implantacije.
Datum prenosa embriona postavlja se u skladu sa medicinskim praćenjem žene primaoca, a pacijent dobija obaveštenje prije prenosa embriona. Obično se prenos embriona smatra prikladnim kada je debljina endometrijuma veća od 7 mm. Zdrav embrion će biti prenesen. Kada je transfer završen, već sjutra možete putovati kući. Zahtevali bi da izvršite testiranje krvi kući kako biste provjerili nivo HCG 11 i 13 dana nakon prenosa.
U Dunia IVF koristimo donore sperme iz izvora kojima možemo verovati. Trenutno koristimo banke sperme sa pouzdanih lokacija kao što je Danska. U našoj klinici imamo veliku bazu davalaca sperme i naći ćemo najbolje podudaranje prema vašim željama. Pacijent može odabrati donatora sperme. Donatori su anonimni ili neanonimni (primenjuje se dodatna naknada od 750 evra) Pacijent može da nam pošalje opis donatora sperme koji traži: Informacije o davaocu sperme: Boja kose Boja očiju Boja kože Visina težina Državljanstvo Obrazovanje / studije.
Program doniranja jaja je anoniman. Imamo veoma veliku bazu donatorki i iz tog razloga ne postoji lista čekanja. Stoga imamo mnogo donatorki različitih nacionalnosti, da ne bi pronalaženje kompatibilnosti predstavljalo problem. Trebaće nam vaše fotografije (po mogućnosti oko 20. godine). i moraćete da popunite obrazac kako bi naš medicinski tim mogao najbolje da izabere na osnovu vaših fizičkih karakteristika, krvnih grupa i drugih zahtjeva.
Sve naše donatorke su mlade i plodne žene (21-30 godina), bez genetskih bolesti. Za većinu postupaka koristimo sveža donatorska jaja da bismo povećali uspješnost postupka. Stope trudnoće u ovom liječenju veće su od stopa trudnoće dobijenih jajima i spermom parova.
Pacijent takođe može da donese sopstvenu donorku jajne ćelije ili davaoca sperme ili oboje.
Pacijentkinja će morati da uradi neke testove kako bi naš medicinski tim odabrao pravi tretman.
Cijena tretmana za doniranje embriona je 6000 evra gotovine, plus 750 evra u slučaju neanonimnog davaoca sperme. Uplatu treba izvršiti nedelju dana prije vašeg dolaska na Kipar.
U sve naše planove liječenja uključen je EmbrioScope + ®, inkubator za odlaganje vremena sa velikim kapacitetom koji kontinuirano nadgleda i bilježi rast vašeg embriona, istovremeno smanjujući uznemirenost i stres na embrionima; i RI Vitness®, sistem upravljanja bez greške koji koristi radiofrekvencijsku identifikaciju (RFID) za otkrivanje i nadgledanje svih aktivnosti u IVF laboratoriji. Na određeno vrijeme ih nudimo besplatno.
Uključeno u cijenu:
-Medicina za davaoca jajnih ćelija
-Intravaginalni ultrazvuk
– Uzimanje jaja od donatorke
– Otapanje sperme i sperma
– Intracitoplazmatska injekcija sperme (ICSI):
– Inkubacija embriona u laboratoriji;
– Potpomognuto izlijeganje / embrioskop + RI svedok +
– Prenos embriona.
Priprema za transfer može se obaviti u vašoj zemlji. Boravak na Kipru traje 3 noći, ako se ne primjenjuju ograničenja karantina.
Let do Turske, a odatle do aerodroma Ercan. Tekuća ograničenja putovanja uključuju PCR test, 72 sata prije leta i 10-dnevni karantin u hotelskoj sobi. Situacija se redovno pregledava.
S obzirom da moramo da se obratimo Ministarstvu zdravlja za odobrenje prije nego što započnemo liječenje, potrebni su sledeći rezultati ispitivanja. Ovaj postupak može trajati 4-5 nedelja. Što prije dobijemo dolje navedene podatke, brže možemo proslijediti prijavu.
Zdravstveni test za pacijente starije od 45 godina:
Testovi pacijenta:
Prije početka liječenja potrebno je obaviti testove:
Interna medicina:
• Test krvi:
– CBC (kompletna krvna slika)
– SGPT (serumska glutaminsko-piruvična transaminaza)
– SGOT (serumska glutaminsko-oksalocetna transaminaza)
– Test glukoze-FBS- (jutro na prazan stomak)
– BUN (azot uree u krvi)
– Kreatinin
• Test urina:
– Kompletni pregled urina
• Interna medicina (ne GP) izvještaj na engleskom jeziku, navodeći da ste sposobni za trudnoću. Potpis i pečat stavio specijalista.
Kardiologija:
• Izveštaj o kardiologiji na engleskom jeziku, u kojem se navodi da ste sposobni za trudnoću. Potpis i ovjeren pečat specijaliste.
Test krvi:
– HbsAg (antigeni hepatitisa B)
– Anti Hbs (antitela na hepatitis B)
– HIV
– HCV (hepatitis C)
– VDRL (sifilis)
– Rubeola IgG
– Krvna grupa + RH
Intravaginalni ultrazvuk 2. ili 3. dana perioda kojeg treba potražiti
– debljina endometrijuma
– postojanje, lokacija i dimenzije bilo kojih polipa, cista, mioma?
– da li guraju endometrijum?
– stanje materice
– postojanje tečnosti u Douglasovoj kesici
– broj i veličine antralnog folikula (odvojeno za lijevi i desni jajnik)
Takođe, drugog ili trećeg dana perioda: AMH, E2, TSH, T3 i T4
Kopija pasoša / lične karte za pacijenta

Saradnja Fondacija ” I ja imam pravo da budem mama” sa Klinikom za IVF Kıbrıs Dünya Tüp Bebek – Cyprus Dunya IVF