Fondacijin Porodični Kutak

Fondacijin Porodični Kutak

Zdravo svima šŸ–

DobrodoÅ”li u Fondacijin Porodični kutak – naÅ”eg putovanja ishranom plodnosti. Danas se fokusiramo na to kako da stvorimo uravnoteženu i održivu ishranu za plodnost.

Izbalansirana ishrana za plodnost NE podrazumijeva drastične promjene ili restriktivnu ishranu. Radi se o donoŔenju pažljivih izbora, davanju prioriteta hrani bogatoj hranljivim materijama, održavanju hidratacije i osiguravanju da dobijete pravi balans proteina, ugljenih hidrata i zdravih masti.

Zdrava ishrana za plodnost je ona koju možete održati dugoročno. Zapamtite, ishrana nije brzo reÅ”enje, vecĢ promjena načina života koja podržava vaÅ”e opÅ”te blagostanje i plodnost.

Za praktične savjete i uputstva za kreiranje uravnotežene dijete za plodnost posjetite naÅ”u adresu Kutak Fondacije (Ul.Studentska lamela 3 Podgorica) , zakažite posjetu i dobićete BESPLATNU POMOĆ !!!

Nadam se da vam je ova prezentacija informativna i osnažujucĢa. Zapamtite, vaÅ” put ka plodnosti je lični i svaki korak koji napravite ka zdravijem načinu života je korak ka poboljÅ”anju vaÅ”e plodnosti.

Želim vam nastavak uspjeha na vaŔem putu plodnosti i ne zaboravite,

Zajedno na putu do beba šŸ‘£šŸ‘¼

VaŔa Žana @zanamihaljevic.official

Adresa : Ulica Studentska bb, lamela 3/40 Podgorica

#ivfsupport #ivf #ivfjourney #ivfcommunity #ivfpregnancy #healthyfood #healthylifestyle #healthyeating #fertility

Kontakt šŸ“Ø [email protected]

šŸ“² +38268045456

Zajedno na putu do beba šŸ‘¼