Saradnja Fondacije „ Budi mama“ i Cryos International

Saradnja Fondacije „ Budi mama“ i Cryos International

?Saradnja Fondacije „ Budi mama“ i Cryos International @cryosinternational je program pomoći klinikama za neplodnost u Crnoj Gori, kako bi zajednički pomogli ljudima da ostvare svoj san o djetetu?

?‍?Ova saradnja govori da SE SNOVI ostvaruju. ?‍?

Godine 1981. osnivač Kryosa je sanjao čudan san o zamrznutoj spermi. Do danas oni su pomogli da se ostvare hiljade snova o bebama. Pomažemo parovima da postanu roditelji srećne, zdrave djece i to je ono na što se zajednički fokusiramo. Uporan rad i posvećenost čine Crios banku doniranog genetskog materijala sa najviše registrovanih trudnoća u svijetu i najširim izborom davalaca sperme i jajnih ćelija.
Tu smo da vam odgovorimo na pitanja “Kako da kupimo jajne ćelije, spermu, kako da napravimo izbor, kolike su cijene? Kako da uvezemo donirani genetski materijal?

?SADA JE UVOZ DOZVOLJEN u Crnoj Gori i vrijeme je da se pozabavimo donacijom. Tu smo da vam pomognemo da pronađete savršenog donatora sperme ili jajne ćelije.
Cryos posjeduje veliki broj ponuda smrznute sperme donora i zamrznutih jajnih ćelija koje možete izabrati sa širokim izborom fenotipova, koji su svi besplatni za pretragu i pregled.
Sada je vama sve dostupno.
Otvaramo novo poglavlje i pružićemo vam pomoć u odabiru, gdje Kryos omogućava da vidite fotografije beba donatora sperme i jajnih ćelija, fotografije odraslih, istoriju bolesti, porodičnu istoriju i još mnogo toga.

?Tu smo za nove informacije, podršku, savjete, tu smo za vas, zajedno na putu do beba!?

#bankasperme #bankajajnihćelija #spermbank #eggbank #singlemothers #parenting #singlemotherbichoice #alternativefamilies #motherhood #rainbovfamilies #fondacijabudimama