Šta je glamping

Šta je glamping

Glamping, poznat i kao luksuzno ili glamurozno kampovanje, predstavlja aktivni odmor koji omogućava da uživate u prirodi pošteđeni loših strana tradicionalnog kampovanja. S obzirom da je riječ o pogodnostima kakve postoje u hotelima sa pet zvjezdica, uz neprikosnoveni pristup prirodi, glamping je spoj luksuza i jednostavnosti.

Način na koji putujemo se promijenio. Ljudi više ne žele jednodimenzionalni odmor u kom će biti samo puki statisti u prirodi, već da se stope sa njom, što doprinosi tome da je kampovanje sve popularnije. Ovo jedinstveno iskustvo kao kombinacija glamura i kampovanja vam omogućava da odaberete udoban smještaj i njegovu okolinu u kojoj ćete moći da planinarite ili uživate na plaži, bez potrebe da žrtvujete i gram komfora.

Većina smještajnih kapaciteta za glamping podrazumijeva krevete, struju, kupatila sa tuševima, aparate za kafu, pa i potpuno opremljene kuhinje. Iako je i na glampovanju moguće spremati obrok na vatri, računajte na to da će nedaleko od vas biti i restoran koji služi jela internacionalne kuhinje.

Glamping u Crnoj Gori

Blagodeti naše klime i velelepne kanjonske doline pružaju široke mogućnosti za razvoj ovakvog načina približavanja prirodi i zdravom načinu života u ljetnjim mjesecima. Na bookingu možete naći veliki broj ponuda za različite načine kampovanja i uživanja, gdje smo prepoznali po vašim odgovorima iz anketa, destinacije za organizovanje Zdravih vikenda.

Kontaktirajte nas za više informacija ☎️ 068 045 456

Budite zdravi i plodni.

Bebi snovi se ostvaruju!

#fertility #ivf #ivfMontenegro #ivfstruggles #ivfsupport #ivfsuccess #baby #ivfbaby #ivfsupport

🅿🅾🆂🆃🅰🅽🅸   🆁🅾🅳🅸🆃🅴🅻🅹