Surogat majčinstvo na Kipru

Surogat majčinstvo na Kipru

Kada čujemo izraze poput surogat majčinstva, često smo prilično zbunjeni. Pa, šta to znači?
Da li je prenos embriona, oplođenih u laboratoriji. Ovo se može dogoditi sa jajnim ćelijama i spermatozoidima para, a takođe i sa donatorskom jajnom ćelijom i / ili donatorskom spermom. Ne moraju uvijek biti sopstvena jaja i sperma para da bi se izvršilo surogat majčinstvo.
Šta je surogat majčinstvo?
Surogat majčinstvo je proces koji, iako u početku zbunjujući, uskoro može postati mnogo lakši za razumijevanje dok saznajete više o njemu.
Dio onoga što ga čini tako bitnim i neprocjenjivim dijelom procesa plodnosti je to što može biti „konačno rešenje“ kada drugi oblici vantjelesne oplodnje ne funkcionišu. Stope uspjeha u surogat majčinstvu mogu biti veoma impresivne, posebno u zemljama sa kvalitetnim IVF klinikama kao što je Kipar. Međutim, takođe je do zakonodavne platforme države koja određuje kako će se postupati.
Takođe, često se opisuje kao izbor trudnoće kad je sve uzalud. Međutim, preporučuje se samo nakon neuspjelih pokušaja začeća ili rođenja djeteta.
Bez sumnje, to je jedno od najefikasnijih rješenja za one koji žele da napreduju sa željom da postanu majka kada druge mogućnosti propadnu.
Bebe rođene ovom metodom nose genetiku majke i oca. To će reći da su oni biološka majka i otac bebe.
Stoga će beba genetski izgledati poput majke i oca, a ne kao surogat majka. Takva pitanja u vezi sa genetikom svrstavaju se među najčešće zablude o surogat majčinstvu i neće biti nešto zbog čega treba da brinete.
Ovo dijete će biti vaše u svakom pogledu.
Parovi koji se podvrgavaju surogat majčinstvu u početku dobijaju vantjelesnu oplodnju. Ovo je presudan dio procesa i često igra presudnu ulogu u osiguravanju uspjeha surogat majčinstva domaćina tokom liječenja.
Surogat trudnoći treba poprilično vremena da se pripremi proces i ona u potpunosti zavisi od stanja troje uključenih osoba: majke, oca i surogata.
Na početku vašeg programa stimulacije jajnih ćelija, koji započinje 2. ili 3. dana ženskog ciklusa koji traje 10-12 dana, vrši se prikupljanje jajnih ćelija.
Tada dolazi do oplodnje jajašaca spermom. Nadgleda se napredovanje embriona i embrioni para se prenose surogat majci najprikladnijeg dana (obično u fazi blastociste).
Može li moja sestra ili rođak biti surogat majka?
Neke žene pružaju surogat majčinstvo profesionalno u zamjenu za dogovor. Ako ovo nije poželjno i vama ne odgovara, članovi porodice (sestra i ostali rođaci) ili bliski prijatelji mogu se složiti da vam pomognu.
Ovo je čest izbor kada se pronalazi idealna surogat majka. Naravno, pronalaženje nekoga kome možete vjerovati i sa kojim ćete neprestano napredovati pouzdanije je od rada sa profesionalcem.
Međutim, ovo je čisto emocionalna odluka.
Ako tražite jeftinije surogat majčinstvo, možda bi imalo smisla raditi sa članom porodice koji vam može pomoći da vam pomogne iz emocionalnih razloga, umjesto da gledate potencijalne novčane nagrade.
Pod kojim okolnostima i zašto se koristi surogat?
Mnogo je razloga kada će se razmotriti surogat majčinstvo. Neke od najčešćih opcija uključuju:
Žene kojima je uklonjena materica kao operativni zahvat (tumori, miomi, rak itd.). Da bi se spriječio ponovljeni pobačaj. Žene sa Ashermanovim sindromom (sa matericom, ali nisu pogodne za trudnoću). U slučajevima kada trudnoća i rođenje predstavljaju rizik (žene koje imaju ozbiljne probleme sa srcem i plućima, žene sa poremećajima zgrušavanja koji mogu predstavljati fatalni rizik). Žene sa natalnim anomalijama. Homoseksualni partneri. Da li pacijenti koji se doniraju mogu da koriste i surogat majku?
Ovo je često postavljano pitanje kada je u pitanju pronalaženje prave opcije.
Surogat materinstvo nije određeno na prethodnim tretmanima. Kao takvi, biće vam drago da znate da i doniranje jajnih ćelija i doniranje sperme mogu da koriste ovu uslugu ako je to potrebno ili željeno.
Ko može biti surogat majka?
Surogat majka može biti iz različitih sredina i odluka o toj pozadini je veoma važna. Iako svako može odabrati da učestvuje u surogat trudnoći, najčešći profili uključuju:
Mlade i zdrave žene. Žene koje nemaju nijednu zaraznu bolest. Žene koje ne puše, ne konzumiraju alkohol ili ne konzumiraju drogu. Žene koje su u prethodnim trudnoćama rezultirale zdravim porođajima. Žene koje u prethodnim trudnoćama nisu imale dijabetes povezan sa trudnoćom ili preeklampsiju. Žene koje su socijalno i psihološki pogodne za surogat materinstvo. Žene koje nemaju hronične bolesti (dijabetes, visok krvni pritisak itd.). Žene koje nisu anoreksične ili gojazne (indeks BMI, tj. Indeks telesne mase je u zdravom opsegu). Kako se priprema surogat majka?
Priprema za surogat trudnoću je prilično specifičan i opsežan proces.
Međutim, ni izbliza nije tako škakljivo kao što se možda prvi put čini.
Specijalisti vrše ginekološki pregled, odgovarajuće testove krvi i takođe provjeravaju psihološko stanje kandidata za surogat majku kako bi procijenili njenu pogodnost za trudnoću.
Liječenje surogat majke planirano je ciklusom pripreme materice za trudnoću. U ovom procesu liječenja, ultrazvučni pregledi se vrše u redovnim intervalima, a prenos embriona se odvija kada materica bude spremna.
Ako postoje smrznuti embrioni, onda se ti embrioni prenose. Ako nema smrznutih embriona, tada je vantjelesno oplodjenje para sinhronizovano sa među maternicom pripremom surogat majke, a embrioni koji su oplođeni u laboratorijskim uslovima se svježeg prenose surogat majci odgovarajućeg dana.
Kako pronaći surogat majku?
Jedan od najboljih načina da se pomogne u pronalaženju surogata za vaše potrebe je rad sa ustanovama za vantjelesnu oplodnju. Izbor pravih stručnjaka uvijek će vam olakšati, a IVF klinika vam može pomoći da vas usmjeri u pravom smjeru.
Obično imaju pristup i sredstvima i metodama kako bi olakšali praćenje čitavog procesa. Ako želite da pronađete nekoga kome možete vjerovati, IVF klinike će vam ponuditi pristup samo profesionalcima koji djeluju po pravilima.
Na primjer, uobičajena zabluda o surogat majčinstvu je da se surogat može odreći dogovora i zadržati dujete za sebe.
Kada sklopite sporazum o surogat majčinstvu, tada ćete uspostaviti etički sporazum između svih strana kako biste bili sigurni da je postignut dogovor: sigurni i zdravi porođaj djeteta koji prirodni roditelji u normalnim okolnostima nisu mogli začeti.
Surogat majčinstvo na Kipru!
Za razliku od drugih nacija, surogat majčinstvo na Kipru je mnogo blaže i liberalnije kako je postavljeno. Na primjer, kiparska uredba dozvoljava prenos embriona u surogat – kao takve, klinike mogu da izvrše prenos embriona od predviđenih roditelja do surogat majke bez ikakvih pravnih izazova.
Sa odgovarajućom IVF institucijom za liječenje na Kipru, možete da se uvjerite da postoji konačan sporazum. Ovo će osigurati da sve strane budu zadovoljne uslovima, mogućnostima liječenja i povezanim troškovima.
Mnogo je razloga zašto je odabir surogat majčinstva na Kipru – kao i drugi oblici liječenja, poput prenosa embriona i doniranja jajašaca, toliko popularan. Ovo uključuje:
Kao prvo, Kipar je jedno od najpovoljnijih mjesta za sprovođenje vantjelesnih oplodnji – uključujući surogat majčinstvo. Pomaže vam da osigurate da možete smanjiti troškove dok radite na ostvarenju svojih snova. Kipar je država sa izuzetno visokim životnim standardom i pristupačnim životnim troškovima. To znači da se putovanje ovde radi liječenja isplati. Omogućava vam više uživanje u iskustvu, smanjujući nivo stresa. Kao i mnoge ostrvske države, Kipar je tokom cijele godine dom fantastičnom vremenu. Čak i kada stignete zimi, možete uživati u potpuno pogodnom iskustvu upravo zbog klime koja olakšava opuštanje i uživanje u procesu. Stope uspjeha u surogat materinstvu na Kipru su veoma visoke, kao i sve stope uspješnosti vantjelesne oplodnje na Kipru. Kvalitet liječenja pomiješan sa lakoćom zakonodavstva znači da možete bezbrižno uživati u ogromnom kvalitetu terapije. Zašto odabrati Dunia IVF za surogat tretman?
Kao prvo, Dunia IVF svrstava se među najbolje IVF klinike u Evropi. Njihov kvalitet i reputacija treba da vam pomognu da se osećate prijatno u radu sa njihovim timom, ali i da znate da radite sa etičkim profesionalcima.
Shvatamo da se tokom procesa može osećati vrlo zastrašujuće i zato se brinu da možete uživati u boljem iskustvu tako što će vam sve razjasniti. Neki od razloga zbog kojih ljudi dolaze u njihovu kliniku na Severnom Kipru uključuju:
Ponosni su sa nevjerovatno visokim stopama uspjeha. Dio onoga što ih čini jednom od najboljih IVF klinika u Evropi je to što obećavaju i postižu visoke stope uspjeha, vodeći računa da svaki pacijent uživa u visokokvalitetnom liječenju, bilo da je riječ o donaciji sperme, donaciji jajnih ćelija ili bilo čemu drugom što treba da preduzmete . Koriste najsavremeniju tehnologiju. Za sav kvalitet njihovih stručnjaka i tima, brinu se da njihovo stručno znanje potkrepljuju vrhunskim hardverom. To im omogućava da svaki put bez greške budu sigurni da je posao urađen u skladu sa ispravnim standardima. Dunia IVF s ponosom kaže da su u potpunosti sertifikovani po ISO 9001: 2008. To im omogućava da znaju da su potpuno sigurni za upotrebu, uz najbolji kvalitet upravljanja koji se pruža tokom svakog dijela procesa. Takođe, imaju tim dokazanih specijalista. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć u svakodnevnoj pomoći u vašem surogat materinstvu ili želite da dobijete najpristupačniji tretman bez rizika, njihovi tim stručnjaka dokazano znaju šta rade kada je u pitanju IVF iskustvo nagrađivanja. liječenje.
Verujemo da radimo najbolji posao predstavljajući vas i zadovoljavajući vaše lične i profesionalne potrebe.
Koliko košta surogat proces?
Kao i bilo koja vrsta procesa koji se odnosi na rođenje, cijena surogat majčinstva slijedi istu crtu kao i mnogi troškovi vantjelesne oplodnje. Troškovi počinju sa 4.500 evra ako par već ima surogat majku. Ovo je fantastična početna cijena, posebno u poređenju sa cijenom u drugim zemljama koje iznose preko detine hiljada evra.
Sa Dunia IVF radite sa pouzdanim stručnjacima koji vam mogu pomoći da organizujete sve, od letova i smještaja do troškova ljekova, aranžmana za testiranje i skeniranje i sveobuhvatne pripreme kako biste pronašli pravu surogat majku za vas.
Tada će vam ovi troškovi olakšati pronalazak jeftinog surogat majčinstva koje sebi možete priuštiti. Bez ikakvog zadržavanja i sa svime što ima na umu vrijednost, lako je shvatiti zašto je toliko ljudi uloženo u surogat majčinstvo.
Sa Dunia IVF, takođe, možete da se uvjerite da je vaše surogat materinstvo što je moguće veće moguće je da će biti zdrav uspjeh.
Pomoću vantjelesne oplodnje Dunia možete mnogo lakše da razumijete put do surogat majčinstva.
Fondacija ” I ja imam pravo da budem mama” u saradnji sa IVF klinikom Kıbrıs Dünya Tüp Bebek – Cyprus Dunya IVF