Aplikacija Budi mama

Aplikacija Budi mama

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo, po prvi put na našim prostorima iz oblasti plodnost i roditeljstvo, Aplikaciju “Budi mama” koja čini obrazovanje, podršku i njegu o plodnosti dostupnim za sve.

Aplikacija “Budi mama” je razvijena korišćenjem istraživanja, kako bi Vam donijela pouzdane informacije i podršku na vašem putu ka plodnosti.

Karakteristike: Besplatan pristup da naučite sve što trebate da znate o plodnosti u 5 modula, uključujući:

RAZUMIJEVANJE plodnosti i začeća, Ishranu i hidrataciju, Fizičku aktivnost, Navike i faktore životne sredine i Upravljanje emocijama. PODRŠKA: Pristupite stručnjacima širom svijeta, uz konsultacije jedan na jedan ili grupne sesije, koji će vam pomoći da njegujete svoje tijelo i um za bolju plodnost.

PREMIUM: Pristupite dodatnim istraživanjima o aspektima za koje je dokazano da utiču na plodnost; snimci svjesnosti; CBT vježbe; i mjesečnu grupu za podršku.

KUPOVINA: Najbolji proizvodi koji su provjereni našom politikom privatnosti (uskoro ponuda suplimenti, testovi, zaštite, čajevi, preparati, accessorize… )
Podijeli ovu aplikaciju pomogni drugima 🤱👨‍🍼
Briga o plodnosti dizajnirana za Vas!

Naša vrijednost:

Pošto sam većinu života provela u svijetu plodnosti, i kao pacijentkinja i kao osnivačica Fondacije, napredujemo u poboljšanju globalne dostupnosti personalizovane njege uz minimalne troškove za stanovništvo. Program poboljšane plodnosti nastao je iz naše ljubavi, znanja i vještina.

Dok Vas uzimamo za ruku i osnažujemo Vas da prođete kroz ovo izazovno putovanje, ovo su vrijednosti koje vode naše akcije:

1. Obrazovanje, donoseći Vam informacije zasnovane na dokazima na dohvat ruke.
2. Transformišite, istražujući načine za optimizaciju zdravlja plodnosti.
3. Pristup, čineći brigu o plodnosti dostupnom svima.

Moja najveća želja je kao osnivačice i direktorice Fondacije  “Budi mama” da shvatite da niste sami na ovom putu.
mr Žana Mihaljević (sertifikovani personalizovani instruktor  za plodnost) https://imampravodabudemmama.com/aplikacija-budi-mama/

Zajedno na putu do beba!