Zašto zakazati konsultacije sa nama?

Zašto zakazati konsultacije sa nama?

ZNAMO koliko je težak Vaš odabir klinike i programa za potpomognutu oplodnju. Zbog toga se trudimo da Vam približimo programe liječenja i stope uspješnosti začeća kako bi lakše donosili odluke. Možete uvijek da nas pitate šta god želite o programima koje smo temeljno istražili, zatim o metodama i najsavremenijim laboratorijama, šta možete da očekujete tokom liječenja i kako klinike u inostranstvo dočekuju naše građane, cjenovno i kvalitetom usluge.
?Sarađujemo sa 9 zemalja sa preko 12 specijalizovano-kreiranih programa za Vas:
1.Češka
2.Turska
3.Španija
4.Ukraina
5.Sjeverni Kipar
6.Grčka
7.Poljska
8.Rusija i
9.Latvia.

?PERSONALIZOVANI PRISTUPI:
Cijeli naš pristup je orjentisan na Vas i potpuno BESPLATAN!
?Iako smo ujedinjeni zajedničkim ciljem -“zdrava beba” prepoznajemo da su naši građani jedinstveni. Tokom online konsultacija, pokušavamo da procijenimo koje su najbolje opcije za Vas informišući Vas o svim pogodnostima programa u inostranstvo. Nudimo besplatno korespodenciju, praćenje programa, slanje Vaših nalaza, prevođenje istorije bolesti i budućih protokola od strane IVF stručnjaka.  Uvijek smo spremni da Vam ukazemo brigu i razumijevanje prije nego se odlučite za nastavak liječenja.
?Savjeti u udobnosti Vašeg doma
Do savjeta stručnjaka je samo jedan Skype ili zoom poziv, nema potrebe da putujete na bilo koju inostranu kliniku i pravite dodatne troškove. Savjet koji se pokazao kvalitetnim i produktivnim je da zapišete svoja pitanja prije konsultacija kako biste to maksimalno iskoristili i bili sigurni da ništa niste izostavili.
?Saradnja sa njihovim konsultantima je sigurna u dijelu da će rado podijeliti svoja znanja sa Vama i odgovoriti na sve Vaše nedoumice.
Sve što Vam je potrebno je dobar internet i osim toga sve drugo je BESPLATNO!

?ŽELIMO DA POSTANEMO PARTNERI NA OVOM PUTU, POTPUNO OPREMLJENI SVIM VITALNIM INFORMACIJAMA KOJE ĆE VAM PRUŽITI MIR I TIME POVEĆATI ŠANSE ZA USPJEH.?
? Zajedno na putu do beba ?
? BESPLATNE ONLINE KONSULTACIJE za sve zainteresovane možete zakazati putem ☎️ tel. 068 045 456 ili e-maila: [email protected]